Binnendienstmedewerker schadeverzekeringen (particulier)

Voor Bergermeer verzekeringen zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker. Ben je energiek, proactief en ga jij telefonisch contact niet uit de weg, maar vind je bellen en regelen juist een uitdaging? Vind je het leuk ondersteuning te bieden aan je collega adviseurs en de verzekeringsadministratie goed op orde te houden?

Dan gaan we graag met je in gesprek!

Werkzaamheden

Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en voert de nodige aanpassingen door. Heeft een klant een schade, dan zorg jij dat deze in behandeling wordt genomen en de eerste acties worden uitgezet. Verder verzorg je het onderhoud op de gehele verzekeringsadministratie en ondersteun je beide commercieel adviseurs.

Wat vragen wij?

Wij zoeken iemand die zich vertrouwd voelt in een dynamische omgeving, waar heel veel zaken samenkomen. Iemand die zelfstandig en klantvriendelijk is. Je bent communicatief en commercieel sterk en je hebt aantoonbare ervaring in en affiniteit met schadeverzekeringen. Je bent in het bezit van het diploma Wft adviseur Schadeverzekering particulier, Wft zakelijk is een pré.

Wat bieden wij:

Wij bieden je een uitdaging om samen met het team vorm te geven aan de organisatie met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in een prettige informele werkomgeving.

Als binnendienstmedewerker ontvang je een salaris tussen de € 2.266,- en € 2.990,- bruto per maand (afhankelijk van opleiding en ervaring). Daarnaast hebben we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand, pensioenregeling via werkgever, flexibele werktijden en de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen.

Over ons

Assurantiekantoor Bergermeer is een zelfstandig advieskantoor binnen de Turien holding, waar onder andere de kantoorportefeuilles van Turien & Co. en AnsvarIdéa zijn ondergebracht. Doelstelling is ons kantoor verder uit te breiden en de dienstverlening voor de klant te optimaliseren. De focus ligt hierbij op de (grotendeels particuliere) schadeverzekeringen en ondersteuning aan enkele samenwerkende assurantieadviseurs.

Ben je enthousiast geworden?

Stuur je sollicitatiebrief en CV voor 28 januari a.s. aan de afdeling P&O: personeelszaken@turien.nl . Voor nadere informatie kun je contact opnemen met teamleider Bob Bijwaard: 072 5 181 867.

De volledige sollicitatieprocedure bestaat uit twee sollicitatiegesprekken, een pre- employmentscreening, een referentie- en een social-mediacheck.

Onze privacy statement werving, selectie en sollicitatie is te vinden op de website: www.turien.nl/privacystatement-sollicitant