AnvarIdéa, een bewuste keuze!

AnsvarIdéa is een verzekeraar met oog op de toekomst en graag verzekerd op een duurzame wijze. Het uitgangspunt van AnsvarIdéa is om dicht bij de klant te staan.

Uw bezit goed verzekeren tegen schade is belangrijk. Als er iets gebeurt is immers snel deskundige hulp nodig en die krijgt u bij AnsvarIdéa.

Al enige jaren heeft AnsvarIdéa het Ansvar Idéaalpakket. Met dit pakket bent u goed verzekerd en ook nog voordelig uit. Dit pakket omvat een scala aan producten die u, uw gezin en uw kostbare bezittingen financieel beschermen.

Onze adviseurs helpen u graag bij het samenstellen van uw eigen verzekeringspakket zodat u er zeker van bent dat, bij eventuele schade, u goed verzekerd bent.

Heeft u vragen hierover, neem gerust contact met ons op.

Duurzaam verzekeren!

Bij een duurzame levensstijl hoort een duurzame verzekering.

AnsvarIdéa verzekerd graag op een duurzame wijze. Daarom heeft AnsvarIdéa sinds kort de Ansvar Bewust Woning- en inboedelverzekering. Voor deze verzekering hebben zij meer oog voor de impact op de samenleving en het milieu. Zij verzekeren op een duurzame wijze en schade wordt duurzaam hersteld, zodat ze kunnen bijdrage aan een duurzamere wereld.

Wilt u hierover meer weten neem dan gerust contact met ons op.