Altijd een bekend gezicht

Wij hebben een ervaren goed opgeleid team van medewerkers voor wie een klantgerichte benadering en hoge kwaliteit van dienstverlening vanzelfsprekend zijn. Elke dag doen wij onze uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Graag stellen wij ons even aan u voor.

Bob Bijwaard

Bob Bijwaard

Teamleader Bergermeer verzekeringen

Bob is al lange tijd werkzaam in de verzekeringsbranche. Ervaring op het gebied van verzekeringstechniek, productontwikkeling en projectmanagement bij verschillende verzekeringsmaatschappijen. Bob geeft leiding en richting aan het advieskantoor Bergermeer.

LinkedIn:
https://www.linkedin.com/in/bobbijwaard/

Dick Stadegaard

Dick Stadegaard

Commercieel Adviseur Bergermeer verzekeringen

Dick heeft zijn sporen verdiend in diverse commerciële functies in de verzekeringsbranche. Dick is gespecialiseerd in vele risico’s en uw aanspreekpunt voor zowel particuliere als zakelijke relaties. Uw belangen zijn zeker bij hem in goede handen.

Frida Stuijt

Frida Stuijt

Commercieel Adviseur Bergermeer verzekeringen

Frida heeft ruime ervaring als adviseur binnen de verzekeringsbranche. Frida is een mensen mens en ziet het als haar uitdaging u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Voor zowel op particuliere als op zakelijk gebied kunt u bij Frida terecht voor een uitgebreid advies.

Angelique van de Rovaart-Heeren

Angelique van de Rovaart-Heeren

Medewerker binnendienst Bergermeer verzekeringen

Angelique is al vele jaren werkzaam in de verzekeringsbranche. Ze is ervaren, leergierig en ambitieus en is hiermee een prachtige aanvulling op het kantoor. Angelique is bedreven met verwerking van schades, alle voorkomende backoffice werkzaamheden en assisteert haar collega’s waar mogelijk.

Annette Boekel

Annette Boekel

Medewerker binnendienst Bergermeer verzekeringen

Annette is al vele jaren actief in de verzekeringsbranche en is met name gespecialiseerd in schadebehandeling. Annette is daarnaast breed ervaren op administratieve en backoffice werkzaamheden en ondersteunt haar collega’s waar nodig is.