Goed voorbereid op reis!

Als u op reis gaat, is het altijd verstandig om een goede reisverzekering af te sluiten. Een reisverzekering kunt u veel ellende besparen in het geval van onvoorziene gebeurtenissen tijdens uw reis. Of u nu op vakantie gaat naar het buitenland, een citytrip maakt of een wereldreis, een reisverzekering is onmisbaar! Bij het afsluiten van een reisverzekering is het goed om te letten op een aantal zaken.

Gaat u af en toe of gaat u regelmatig op vakantie. Een reisverzekering heeft verschillende dekkingen, zoals medische kosten, bagageverlies, diefstal, autohulp, of vertraging van de reis en repatriëring bij ongevallen of ziekte.

Naast de reisverzekering is wellicht een annuleringsverzekering een goede aanvulling.

Het is belangrijk om te controleren of de verzekering eventueel wereldwijd dekking biedt, of er sprake is van een eigen risico en of u ook gedekt bent voor bijzondere sporten of activiteiten. De reisverzekering biedt normaliter 24-uurs alarmcentrale voor hulp en advies in geval van nood. Vergeet u niet na het afsluiten van de reisverzekering, het telefoonnummer van de alarmcentrale op te slaan in uw telefoon, samen met het polisnummer van uw reisverzekering! +31 70 314 5353

Een goede reisverzekering hoeft niet duur te zijn, maar kan wel veel narigheid voorkomen. Neem contact met ons om voor een goede vergelijking welke het beste aansluit bij uw reisplannen en behoeften. Zo kunt u met een gerust hart op reis en genieten van een zorgeloze vakantie.

Meer informatie kunt u vinden op de speciale pagina over de reisverzekeringen 

Twijfelt u over de dekking van uw reisverzekering of heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan gerust contact met ons op.

Alvast veel reisplezier gewenst!