(Senior) Commercieel Adviseur (fulltime)

Voor het assurantiekantoor Bergermeer zoeken wij een (senior) Commercieel Adviseur. Spreekt het je aan nieuwe strategieën te implementeren? Geef je graag mede richting aan de verdere ontwikkeling van ons assurantiekantoor? Vind je het belangrijk het uiterste voor de klant te doen? Overleg je graag met de klant over de voor hem best passende oplossing?  Ben je hulpvaardig en oplossingsgericht? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Assurantiekantoor Bergermeer is het interne advieskantoor van Turien & Co. en AnsvarIdéa. Doelstelling is dit kantoor verder uit te breiden en de dienstverlening voor de klant te optimaliseren. De focus ligt hierbij op de niet-complexe particuliere en zakelijke schadeverzekeringen en verbreding van dienstverlening aan assurantieadviseurs van de holding.

Werkzaamheden

Naast het actieve beheer van de kantoorportefeuilles ligt een belangrijke taak in meedenken over en implementeren van nieuwe concepten, zoals een service propositie voor assurantieadviseurs. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen en actueel houden van procedures en neem je het voortouw om als team constant te verbeteren.

Persoonlijkheid

Wij zoeken iemand die zich vertrouwd voelt in een dynamische omgeving, waar heel veel zaken samenkomen en veel nog georganiseerd moet worden. Iemand die zelfstandig, pro-actief, klantvriendelijk en oplossingsgericht is. Daarnaast ben je communicatief en commercieel sterk en heb je aantoonbare ervaring in de schadeverzekeringsbranche. Je bent in het bezit van de diploma’s Wft adviseur Schadeverzekering particulier, zakelijk en inkomen.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een uitdaging om samen met het team vorm te geven aan de organisatie met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in een prettige informele werkomgeving.

Als Commercieel Adviseur ontvang je een salaris tussen de € 2.433,- en € 3.162,- bruto per maand, als senior ligt dit tussen € 2.825,- en € 3.672,- bruto per maand. Daarnaast hebben we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand, pensioenregeling via werkgever, flexibele werktijden en de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen.

Ben je enthousiast geworden?

Stuur je sollicitatiebrief en CV uiterlijk 4 februari aan de afdeling P&O: personeelszaken@turien.nl.
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met teamleider Bob Bijwaard: 072 5 181 867.
De volledige sollicitatieprocedure bestaat uit twee sollicitatiegesprekken, een pre-employmentscreening, een referentie- en een social-mediacheck.
Onze privacystatement werving, selectie en sollicitatie is te vinden op de website: www.turien.nl/privacystatement-sollicitant

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.